| |
baner

Te rejat

Takim me komunitetin e Biznesit dhe Drejtoreshën e subjekteve VIP te Tatimet

Më 12 Tetor 2017, Dhoma e Tregtisë organizoi një takim me anëtarët e bordit, Shoqata e Gruas dhe Shoqata e Ricikluesve (njëkohësisht dhe anëtarë të NB…

Read more...

Takimi i Njësisë Koordinuese me Ministren e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes dhe Shoqatën e Gruas

Më 11 Tetor 2017, Shoqata e Gruas dhe disa nga anëtaret e bordit të kësaj shoqate ftuan Njësinë Koordinuese të NBF të ishte prezente në takimin që u o…

Read more...

Intervista e Esmeralda Ballesha me ORA NEWS – Para dhe Pasuri

Më 11 Tetor, 2017 Esmeralda Ballesha, Njësia Koordinuese (CU) e Forumit Kombëtar të Biznesit (NBF) ishte ftuar në një program të Ora Neës të titulluar…

Read more...

Pjesëmarrja e Zj. Ballesha në takimin e KI

Në 5 Tetor, 2017 znj. Esmeralda Ballesha, Njësia Kordinuese e NBF ishte e ftuar në takimin e punës të Këshillit të Investimeve në të cilin bëhej konsu…

Read more...

Pjesëmarrje e Esmeralda Ballesha tek Kuvendi i Shqipërisë

Më 4 Tetor, 2017 Esmeralda Ballesha, Njësia Koordinuese (CU) e Forumit Kombëtar të Biznesit (NBF) ishte ftuar në seancën dëgjimore të organizuar nga K…

Read more...

Foto Gallery

Zona e anëtarëve

Vizitor ne faqe

1455 Views

Merr te rejat

Të gjitha të drejtat e rezervuara @National Business Forum