| |
baner
Forumi Kombëtar i Biznesit ka dy kategori anëtarësh:

ANËTARËT 

Anëtarët themelues janë të gjithë ata anëtarë te cilët kanë nënshkruar “Memorandum…

Read more...

Forumi Kombëtar i Biznesit është një rrjet i hapur i Shoqatave të Biznesit dhe Dhomave të Tregtisë. Ky Forum u krijua më 22 Nëntor 2013 dhe u themelua…

Read more...

Të gjitha të drejtat e rezervuara @National Business Forum