| |
baner
Trajnim 2 ditor me Z. Bob HARRIS (CAE)   
Në 21-22 Nëntor, 2017 NBF me mbështetjen e CiPE organizoi një trajnim 2 ditor me anëtarët e Forumit për të fuqizuar kapacitetet e anëtarëve të N…

Read more...

Mbledhje e anëtarëve të NBF  për analizimin e punës Në 20 Nëntor, 2017 NBF realizoi një takim të brendshëm me anëtarët e Forumit dhe përfaqësuesin e CIPE znj. Martina Hrvolova për të diskutuar në lidhje…

Read more...

Në 31 Tetor, 2017 Znj. Esmeralda Ballesha, Njësia Kordinuese e NBF ishte e ftuar në një takim informal pune, i organizuar nga një grup organizatash nd…

Read more...

Më 7 Nëntor, 2017 Forumi Kombëtar i Biznesit (NBF) organizoi një mëngjes pune me Ministrin e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, i cili kishte si që…

Read more...

Më 24 Tetor, 2017 Esmeralda Ballesha, Njësia Koordinuese e Forumit Kombëtar i Biznesit (NBF) pati një takim me Z. Artur Papajani, Drejtor i Shërbimit…

Read more...

Të gjitha të drejtat e rezervuara @National Business Forum