| |
baner
Më 16 Gusht, 2017 Esmeralda Ballesha, Njësia Koordinuese e Forumit Kombëtar të Biznesit (NBF) dhe Dr. Zef Preçi, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Shqiptare për Kërkime Ekonomike dhe anëtar i NBF, zhvilloi një takim me Z. Roland Hysa ish President dhe tashmë anëtarë i bordit të Shoqatës Tregu Agro-Ushqimor “Dinamo”. Në këtë takim Zj. Ballesha prezantoi punën e zhvilluar nga NBF deri më tani në lidhje me fuqizimin dhe rritjen e zërit të komunitetit të biznesit dhe veçanërisht për rekomandimet e sugjeruara nga Axhenda Kombëtare e Biznesit (NBA).
Të gjitha të drejtat e rezervuara @National Business Forum