| |
baner
Më datë 11 Dhjetor 2017, Esmeralda Ballesha, Njësia Koordinuese e Forumit Kombëtar të Biznesit (NBF),së bashku me Ramadan Sopoti nga Qendra Shqiptare për Kërkime Ekonomike u takuan me z. Artur Papajani, Drejtor i Shërbimit të Tatimpaguesve pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimpaguesve (DPT).

Z. Papajani është një nga njohesit me të mirë të punës së NBF pasi që në rolin e tij të Avokatit të Tatimpaguesve ka mirëpritur dhe promovuar punën e realizuar nga Forumi. Gjatë takimit u diskutuan rekomandimet e NBA-së të cilat i drejtoheshim Drejtorisë së Pëgjithshme të Tatimeve
Të gjitha të drejtat e rezervuara @National Business Forum